[Marius Pedersen skriver i en Anmeldelse af Aarhus Malernes Udstilling: ... Den førstes "Spejlet" et nøgent, frysende Menneskepar, der spejler sig i det dybe Vand ved Klippefoden, vidner om en...]

Datering
1911-12-24
Arkiv ID
000000024
Beskrivelse
Abstrakt
Marius Pedersen skriver i en Anmeldelse af Aarhus Malernes Udstilling: ... Den førstes "Spejlet" et nøgent, frysende Menneskepar, der spejler sig i det dybe Vand ved Klippefoden, vidner om en temmelig moden Kunstner, der gør fortrinligt rede for Lysets Virkning, navnlig paa det "een Gang Lutrede Ler" Billedets Eva. Vandets Vuggende Bevægelse og Spejlbilledets Farvesymfoni er træffende og aandfuldt behandlet "Bit synger for Far" viser aandfuld Opfattelse af det rørende, samtidig naive og selvtillidsfulde i Barnesjælen. Nr. 3 er en fortræffelig portrætstudie, dejlig efstemt mod Baggrunden, og "Fra Gudhjem" med sine dæmpede Farver et overordentlig dygtigt malet Landskab. Ogsaa Olga Aaes Akvareller vidner om megen Behændighed.
Deskriptiv note
Tekstindholdet af dette kartotekskort er afskrevet af frivillige, men selve kortet er ikke digitaliseret.
Ophavsret
I offentlig eje. Ikke ophavsretsværdigt
Indholdet har ikke værkshøjde og er derfor ikke beskyttet af ophavsret.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Note: De materialer, som du kan se online, har vi lov til vise på Aarhusarkivet.dk, men det er det enkelte materiales ophavsretslige status, der fastsætter, hvad et givent materiale må bruges til.