Med høikonglig allernaadigste Tilladelse bliver Bal og Masque næstkommende Søndag i Selskabets Polyhymnia`s Lokale, hvori endogsaa udenfor Selskabet kunne deeltage, naar man inden den 4. Marts ville til- melde En af Undert. saadant. Entreen dertil be- tales med 2 Rbdr. pro Persona. - Det Heles Ind- retning vil man bestræbe sig for, saaledes at- see arrangeret, at det i alle Henseender kan fyldestgiøre Formaalet: almindelig Glæde og Fornøi- else. - For Maskers Udsalg til billigste Priis vil ligeledes blive sørget, saavel som og Afta- le truffen med de Vognmænd, som for billig Be- taling ville udleie deres kareter, hvorom der i sin Tid nærmere fra os vil vorde kundgjort. 28-7: lang Bekendtg. Heilmann Elmquist
Datering
1818-02-20
Arkiv ID
000020039
Beskrivelse
Ophavsret
I offentlig eje. Ikke ophavsretsværdigt
Materialet har ikke værkshøjde og er derfor ikke beskyttet af ophavsret. Der er dermed heller ingen ophavsretslige begrænsninger på gengivelse og publicering af dette materiale.
Beskrivelsesdata
original kilde
Aarhus Stiftstidende
Relationer
Organisationer
Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet er ikke begrænset af kontraktuelle klausuler.
Lovgivning
Materialet er ikke underlagt andre juridiske begrænsninger af tilgængeligheden.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men det er det enkelte materiales ophavsretslige status, der fastsætter, hvad et givent materiale videre må bruges til.