Ved den militaire Parade igaar Middags meddeelte Commandairen for 3. Dragonregiment, Oberstløjtnant v. Funch ... at Regimentet atter havde modtaget et smukt Beviis paa Aarhuus Indvaaneres Anerkjendelse af udviist Krigerdygtighed, idet der af endeel Borgere var overdraget ham.. at overrække.. en Hædersgave.. til Overvagtmester Kloppenburg.. der ved Oprørets Udbrud havde forladt Huus og Hjem i Flensborg for som Frivillig at stille sig igjen i sit gamle Regiment og som siden ved flere Leiligheder har udmærket sig ved Mod og Conduite, hvorfor ogsaa Hans Majestæt Kongen har benaadet ham med Dannebrogsordenens Sølvkors,.. overraktes et Etui med 6 Sølvspiseskeer, paa hvilke var indgraveret følgende Inscription: Fra Aarhuus Byes Indvaanere til Overvagtmester Kloppenburg af 3. Dragon Regiment for udviist Mod og Conduite i Krigen 1848.
Datering
1848-11-20
Arkiv ID
000050039
Beskrivelse
Ophavsret
I offentlig eje. Ikke ophavsretsværdigt
Materialet har ikke værkshøjde og er derfor ikke beskyttet af ophavsret. Der er dermed heller ingen ophavsretslige begrænsninger på gengivelse og publicering af dette materiale.
Beskrivelsesdata
original kilde
Aarhus Stiftstidende
Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet er ikke begrænset af kontraktuelle klausuler.
Lovgivning
Materialet er ikke underlagt andre juridiske begrænsninger af tilgængeligheden.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men det er det enkelte materiales ophavsretslige status, der fastsætter, hvad et givent materiale videre må bruges til.