Undertegnede kongelig dansk og svensk priviligeret Kammer- jæger, som nylig er ankommen hertil, anbefaler sig med sine Midler til udryddelse af Rotter, Muus, Væggeluus, Kakelaker, Muldvarpe, Huussnegle med mere Saavel i Huuse som i Gaarde, paa Landet i Skibe, eller hvorsomhelst de findes. Da det paa alle de Steder, hvor jeg har practiseret, fuldkommen er lykkedes mig at fordive Rotter, Muus og alle andre Slags Utøi og jeg er forsynet med paalidelige tro- værdige Mænds Vidnesbyrd haaber jeg ogsaa her at vinde de ærede Publikums Tillid. - Mit Logis er hos Skrædermester Christensen paa Rosengade. H.N. Hirsch af Faaborg Da Undertegnede er kommet til Vished om, at Jylland i denne Tid bereises af en Person ved Navn Philipsen, i Egenskab af Kammerjæger, saa finder jeg det for min Pligt at advare Enhver om at indlede sig i Handel med benævnte Person, idet baade mennesker og Krea- ture ville være altfor stor Fare underkastede ved at benytte benævnte hans Middel. Idet jeg bekjendt- gjør dette maa jeg tillige lade det ærede Publikum vide, at Personen driver dette Geschæft aldeles ulovligt. Personen er lille af Væxt, noget corpulent, har sorte Haar og sorte Bakkenbarter. Aarhuus, den 21.Juni 1850 H.N. Hirsch Kammerjæger.
Datering
1850-06-21
Arkiv ID
000115907
Beskrivelse
Samlingstags
Ophavsret
I offentlig eje. Ikke ophavsretsværdigt
Materialet har ikke værkshøjde og er derfor ikke beskyttet af ophavsret. Der er dermed heller ingen ophavsretslige begrænsninger på gengivelse og publicering af dette materiale.
Beskrivelsesdata
original kilde
Aarhus Stiftstidende
Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet er ikke begrænset af kontraktuelle klausuler.
Lovgivning
Materialet er ikke underlagt andre juridiske begrænsninger af tilgængeligheden.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men det er det enkelte materiales ophavsretslige status, der fastsætter, hvad et givent materiale videre må bruges til.