"Med Høje Eiers Tilladelse har undert. i Marselisborg Skov ladet oprejse Telte, hvori han fra næstk. Søndag og fremdeles hver Dag hele Sommeren igennem, beværter honette Folk med Spise- og Drikkevarer. Koldt Køkken, samt alle sorter Bagværk, saavelsom Caffe, Thee, Chokolade, Punch, Limonade, Likører, forskell. Slags Is er altid øjeblikkelig at erhholde. Da det stedse haver og fremd. vil være min Bestræbelse ved gode Varer og bill. Varer at vinde mine Giæsters Yndelse, saa haaber jeg ogsaa at dette mit Forsøg vil vinde Bifald og være til behagelig Rekreation for de Spadserende........ Alle mulige Sorter Bagværk saavel straks kan erholdes som bestilles i min Bopæl på Svinetorvet ligefor Kannikegade. Schucany, Restauratør.
Datering
1815-05-20
Arkiv ID
000117848
Beskrivelse
Samlingstags
Ophavsret
I offentlig eje. Ikke ophavsretsværdigt
Materialet har ikke værkshøjde og er derfor ikke beskyttet af ophavsret. Der er dermed heller ingen ophavsretslige begrænsninger på gengivelse og publicering af dette materiale.
Beskrivelsesdata
original kilde
Aarhus Stiftstidende
Relationer
Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet er ikke begrænset af kontraktuelle klausuler.
Lovgivning
Materialet er ikke underlagt andre juridiske begrænsninger af tilgængeligheden.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men det er det enkelte materiales ophavsretslige status, der fastsætter, hvad et givent materiale videre må bruges til.