Grosmann 31. October 1769. Paa 5te Lectie Hører Sr. Grosmanns Supplique af 28 Julii angaaende en af ham pro officio tillagt Konge-Tiende som til Baroniet Wilhelmsborg er henlagt. Allerunderdanigst Erklæring. Hvad Hr. Cammer-herre og Baron Güldencrone til Wilhelmsborg har haft at indvende imod Høreren Grosmanns Supplique af 28 Julii sidstafvigte, og hvad derpaa af Dene igien er bleven svaret, viser Begges i originalibus allg. vedlagde Erklæringer inder 26 September og 23 October. Angaaende Sagen selv da holde Vi allerund. for at den allerbedst afgiøres ved Lands Lov og Rætt, i hvilken fald enhver af Parterne kand have Leilighed til at bevise sin formeente Rettighed paa bedste Maade; som Professor Worm i ingen Henseende befindes at være interesseret udi den Sag, saa see vi icke at noget med Grund kand erindres imod det allg. giorte Forslag paa ham om at blive allern. beskicket til Commissarier i samme Sag. Endelig indstilles allerunderd. om Deres Kongl. Maytt. allern. behager at forunde Supplicanten det ansøgte Beneficium paupertatis, som hand er trængede til. Hvorefter vi forblive... Rosenørn Bildsøe
Datering
1769
Arkiv ID
000119250
Beskrivelse
Samlingstags
Ophavsret
I offentlig eje. Ikke ophavsretsværdigt
Materialet har ikke værkshøjde og er derfor ikke beskyttet af ophavsret. Der er dermed heller ingen ophavsretslige begrænsninger på gengivelse og publicering af dette materiale.
Beskrivelsesdata
original kilde
Stiftamt.' Kopibog 1769-75 (Breve til Kongen og Koll.)
Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet er ikke begrænset af kontraktuelle klausuler.
Lovgivning
Materialet er ikke underlagt andre juridiske begrænsninger af tilgængeligheden.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men det er det enkelte materiales ophavsretslige status, der fastsætter, hvad et givent materiale videre må bruges til.