Aarhus Navigationsskole har nu snart bestaaet et Aar, idet den begyndte 1. Jan d.d. under den dygtige, af Foreningen til Søfartens Fremme stærkt anbefalede Navigationslærer A.C.Møllers Ledelse, og i den forløbne Tid har havt det forholdsvis gunstige Antal af 13 Elever. Af disse er nu 6 afgaaede ved Examen og have Alle bestaaede paa særdeles tilfredsstillende Maade: En fik 48 Points - det højeste som kan faas. Resten havde gennemsnitlig 43 Points. For at bestaa kræves 24 Points. - Det er derfor med god Grund at denne Skole, der ved den stedse voxende Skibsfart mere og mere vil være en Nødvendighed, støttes ved Bidrag fra Kæmnerkassen, Sparekassen, Handelsforeningen og Skoleraadet.
Datering
1872-11-26
Arkiv ID
000119744
Beskrivelse
Samlingstags
Ophavsret
I offentlig eje. Ikke ophavsretsværdigt
Materialet har ikke værkshøjde og er derfor ikke beskyttet af ophavsret. Der er dermed heller ingen ophavsretslige begrænsninger på gengivelse og publicering af dette materiale.
Beskrivelsesdata
original kilde
Aarhus Stiftstidende
Relationer
Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet er ikke begrænset af kontraktuelle klausuler.
Lovgivning
Materialet er ikke underlagt andre juridiske begrænsninger af tilgængeligheden.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men det er det enkelte materiales ophavsretslige status, der fastsætter, hvad et givent materiale videre må bruges til.