S.T. Hr. A.S. ville have Snedkeren i Erindring nu til Terminen, som han for 10 Aar siden kjøbte et helt Møb- lement,af, da han ventede at blive gift med den rige Frøken P. De husker vel jeg raadte Dem fra adskillige Dele, især fra den kostbare Mahoni-Vugge, som De ab- solut vilde have strax, og som jeg ikke kunde ind- see nogen Grund til. De vil erindre, at jeg sagde: "Kom- mer det, saa kan De jo altid bestille en. og kommer det ikke, saa behøver De ingen". Hvorfor der nu ikke blev noget af Deres rige Giftermaal, derover hersker en for- skjellig Stemning i Publikum og kommer mig ikke ved. Men at De har solgt Møblerne uden at betale mig, det er noget, som kræver Eftertanke. Troer De kanskee, at der voxer Mahonitræ i min Have, eller at jeg har stjaa- let mine Svende og Drenge? Troer De, at en Kone og 5 Børn ingen Appetit har, naar de er sultne? Jeg kan dog umuligt lade mig ruinere, for De ikke er blevet gift. Skjænkes ikke disse Linier Opmærksomhed, vil en Indkal- delse følge til Forligelsescommissionen. S.R.
Datering
1840-06-21
Arkiv ID
000121335
Beskrivelse
Samlingstags
Ophavsret
I offentlig eje. Ikke ophavsretsværdigt
Materialet har ikke værkshøjde og er derfor ikke beskyttet af ophavsret. Der er dermed heller ingen ophavsretslige begrænsninger på gengivelse og publicering af dette materiale.
Beskrivelsesdata
original kilde
Aarhus Stiftstidende
Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet er ikke begrænset af kontraktuelle klausuler.
Lovgivning
Materialet er ikke underlagt andre juridiske begrænsninger af tilgængeligheden.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men det er det enkelte materiales ophavsretslige status, der fastsætter, hvad et givent materiale videre må bruges til.