3. Betalingen er kvartalsvis forud. 4. Centralstationen er aaben hver Dag fra Kl. 8 Morgen til 8 Aften. 5. Abonnementet er bindende for 5 Aar. Idet vi fremsætte ovennævnte Betingelser, tilbyde vi herved Byen, hvis den kan overlade os to Værelser i Raadhusets øverste Etage og give os Tilladelse til at bygge et Taarn paa Raadhuset og anlægge Centralstationen der, at anlægge en Telefonstation paa Raadhuset, Gasværket, Vandværket og Politistationen, hos Politimesteren, hos Borgmesteren, Formanden for Gas- og Vandværksudvalget, Stadsingeniøren og Brandinspektøren mod en aarlig Lejeafgift af 500 Kr. ... det vil gøre "Oprettelsen af en fast Brandcorps med telegrafisk Alarmering betydelig lysere ... sikret sig teknisk Assistance hos den Ingeniør, som under Amerikanernes Ledelse har anlagt Telefonen i København, Stockholm og Malmö...
Datering
1882-01-01
Arkiv ID
000123790
Beskrivelse
Ophavsret
I offentlig eje. Ikke ophavsretsværdigt
Materialet har ikke værkshøjde og er derfor ikke beskyttet af ophavsret. Der er dermed heller ingen ophavsretslige begrænsninger på gengivelse og publicering af dette materiale.
Beskrivelsesdata
original kilde
Aarhus Byraads Forhandlinger 100
Relationer
Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet er ikke begrænset af kontraktuelle klausuler.
Lovgivning
Materialet er ikke underlagt andre juridiske begrænsninger af tilgængeligheden.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men det er det enkelte materiales ophavsretslige status, der fastsætter, hvad et givent materiale videre må bruges til.