Baade Henrichsens og Springborg og Larsens Andragende overgives til det nedsatte Udvalg. A.B. Forh. 1882, S. 117 Spr. og Larsens Andragende imødekommes under Vilkaar: 1. at Telefonstænger kun maa anbringes hvor det er absolut nødvendigt. 2. at Telefonstænger skulle være af tyndest mulig Art. 3. at en detailleret Plan for Anlæg forelægges Byraadet til Approbere at senere Forandringer kun maa ske med Byraadets Samtykke. At Byraadet forbeholdes Ret til senere Forandringer som det maatte anse for absolut nødvendige eller hensigtsmæssige. at traade skulle anbringes i Højde af mindst 25 Fod over Gadelinien. at alle Anlæg og Forandringer ske for Selskabets Regning uden nogen Udgift for Kommunen. Byraadet tager mindst 12 Telefonstationer til en reduceret Betaling af 50 Kr. aarlig pr. Station, samt har Ret til at tage flere Stationer til offentlig Brug til samme Takst. - Byraadets Tegning er dog afhængig af, at der paa en for Kommunen fyldestgørende Maade kan holde aabent for Signalering hele Natten. Mørk ønsker tilføjet at: Selskabet maa ikke uden Byraadets Samtykke i hvert enkelt Tilfælde, strække sine Telefonforbindelser ud over Aarhus Bys Grund. Mørks Tillægsvilkaar forkastes dog med 14 Stemmer mod 15.
Datering
1882-10-05
Arkiv ID
000123791
Beskrivelse
Ophavsret
I offentlig eje. Ikke ophavsretsværdigt
Materialet har ikke værkshøjde og er derfor ikke beskyttet af ophavsret. Der er dermed heller ingen ophavsretslige begrænsninger på gengivelse og publicering af dette materiale.
Beskrivelsesdata
original kilde
Aarhus Byraads Forhandlinger 109.0
Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet er ikke begrænset af kontraktuelle klausuler.
Lovgivning
Materialet er ikke underlagt andre juridiske begrænsninger af tilgængeligheden.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men det er det enkelte materiales ophavsretslige status, der fastsætter, hvad et givent materiale videre må bruges til.