Den vekiendte behagelige og velindrettede Gaard Paradiis kaldet, beligg. paa denne Byes Studsgade No.154, er jeg Underskr. tilsinds at sælge underhaanden, naar Lysthavende betimmelig ville melde sig hos mig. I Gaardens Hovedbygning i nederste Etagie ere 5 gipsede og betrukne Vær., samt gipset Kiøkken og Spisekammer, og derved en Byggeplads paa et Fags Størrelse. I Øverste Etagie en Sahl og 5 andre Vær. med Kiøkken og Spisekammer. 4 Kieldere med aaben Skorsten i den ene, videre er denne Bygning angiven paa 2de Sider med en stor og smuk Blomster-, Frugt- og Kiøkken-Hauge, hvorfra falder frie Udgang til Marken. I Sidegaarden er Indretning til Aulsdrift med Tærskeloe og Kornlade, Vognremise, Brændeskur og Staldrum, samt 2de Beboelsesvær. med rummeligt Bryggers og bedste Pompevand i Midten af Hovedgaarden. I Mangel af Salg bliver anden Etagie i Hovedbygningen til Leie til førstk. Paaske rette Fløttetid. Aarhus, d, 4. Dec. 1802 Fr. Holmstad Høst
Datering
1802-12-04
Arkiv ID
000124346
Beskrivelse
Ophavsret
I offentlig eje. Ikke ophavsretsværdigt
Materialet har ikke værkshøjde og er derfor ikke beskyttet af ophavsret. Der er dermed heller ingen ophavsretslige begrænsninger på gengivelse og publicering af dette materiale.
Beskrivelsesdata
original kilde
Aarhus Stiftstidende
Relationer
Steder
Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet er ikke begrænset af kontraktuelle klausuler.
Lovgivning
Materialet er ikke underlagt andre juridiske begrænsninger af tilgængeligheden.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men det er det enkelte materiales ophavsretslige status, der fastsætter, hvad et givent materiale videre må bruges til.