Beskrivelse
Overskrift
Journalsag 4,2 Skorstensfejervæsenet
Abstrakt
Omhandler materiale vedrørende skorstensfejervæsenet i Aarhus. Primært består det af korrespondance mellem skorstensfejerne (skorstensfejerlauget etc) og Aarhus Kommune samt brandkommissionen, omkring ændring af taksterne for skorsstensfejning, regulativerne for skorstensfejning samt omstillingen til brug af fjernvarme. Indeholder derudover en fortegnelse over ejendomme i Aarhus med indlagt fjernvarme, samt en del bilag bestående af kort og pjecer med regulativer og vedtægter fra andre danske købstæders skorstensfejning og brandsyn, såvel som flere ansøgninger til en stilling som skorstensfejemester (indeholder personfølsomme data).
Ophavsret
Alle rettigheder forbeholdes. Aftaler mangler
En eller flere nødvendige ophavsretsaftaler mangler, ofte på grund af ukendte skabere eller rettighedshavere. Materialet må derfor hverken gengives eller publiceres andetsteds.
Stadsarkivet modtager gerne oplysninger, som kan hjælpe med at identificere den hidtil ukendte ophavsmand/-kvinde.
Relationer
Rettighedsnoter

Består af et oversigtskort fra Aarhus Belysningsvæsen over fjernvarme i Aarhus, samt et almindeligt kort over Aarhus by fra Aarhus Stadsingeniør + En pjece om instrukser for skorstensfejermestrene i Aarhus + En pjece indeholdende vedtægt for skorstensfejervæsenet i Odense + En pjece indeholdende regulativer for brandsynet i Odense Kommune + Et portrætbillede af ukendt oprindelse vedlagt en ansøgning til en ledig skorstensfejerstilling.

Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet må offentliggøres på internettet. Ifølge aftale.
Lovgivning
Materialet er utilgængeligt ifølge persondatalovgivningen.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er utilgængeligt som følge af nævnte juridiske forhold.