Beskrivelse
Overskrift
Journalsag 5,0 CF-kommissionen, CF-forbundet, CF-styrelsen
Abstrakt
Omhandler materiale vedrørende Civilforsvaret for Aarhus. Dette læg består således af referater fra CF-kommissionens møder og Civilforsvarsøvelser for året, fortegnelser over CF stationer og materiel samt en langtidsplan for bygningen af kombinerede anlæg i Aarhus. Derudover findes også en rapport fra CF-kommissionens studierejse til Norge angående det norske civilforsvar samt et sagregister om love og bestemmelser for Civilforsvaret 1953-55. Der findes bilag i form af enkelte tegninger og kort, samt et udklip fra Sundhedsstyrelsens fagblad om beredskab i forbindelse med brandskadebehandling.
Ophavsret
Alle rettigheder forbeholdes. Aftaler mangler
En eller flere nødvendige ophavsretsaftaler mangler, ofte på grund af ukendte skabere eller rettighedshavere. Materialet må derfor hverken gengives eller publiceres andetsteds.
Stadsarkivet modtager gerne oplysninger, som kan hjælpe med at identificere den hidtil ukendte ophavsmand/-kvinde.
Relationer
Rettighedsnoter

Består af en tegning af en murgennembrydelse i Willemoesgade ved NATO-øvelsen i Aarhus 26 september 1954, samt et kort der angiver sektor- og bygrænser for Aarhus i forbindelse med samme øvelse, samt en tegning af planen for en C-F. udstilling i Aarhus Rådhushal 8-12 dec 1954. Alle kommer fra Civilforsvaret. Derudover findes der 2 siders uddrag fra udgivelsen "Meddelelse fra Sundshedsstyrelsen, Beredskabsafdelingen" nr.29, om brandskadebehandling i Sverige.

Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet må offentliggøres på internettet. Ifølge aftale.
Lovgivning
Materialet er utilgængeligt ifølge persondatalovgivningen.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er utilgængeligt som følge af nævnte juridiske forhold.