Beskrivelse
Overskrift
Journalsag 5,0 CF-kommissionen, CF-forbundet, CF-styrelsen
Abstrakt
Omhandler materiale vedrørende Civilforsvaret for Aarhus, her primært i form af mødereferater fra CF-kommissionen i Aarhus og med lignende tjenester fra andre danske byer. Derudover findes også en del korrespondance mellem Civilforsvarsstyrelsen og de lokale CF-kommissioner og politimestre, memorandummer og rapporter vedrørende Civilforsvarets opbygning i Danmark, en storstilet atomkrigsøvelse i England 1953, den nye brintbombes effekt og virkning i forhold til beredskabet og CF-kommissionens studierejser. Bilag findes i form af en trykt uddannelsespjece fra Civilforsvaret og et avisudklip vedrørende Danmarks fremtidige forsvar.
Ophavsret
Alle rettigheder forbeholdes. Aftaler mangler
En eller flere nødvendige ophavsretsaftaler mangler, ofte på grund af ukendte skabere eller rettighedshavere. Materialet må derfor hverken gengives eller publiceres andetsteds.
Stadsarkivet modtager gerne oplysninger, som kan hjælpe med at identificere den hidtil ukendte ophavsmand/-kvinde.
Relationer
Rettighedsnoter

Består af en lille trykt pjece fra Civilforsvaret, benævnt: "Uddannelsen i Civilforsvarskorpset" + Et avisudklip fra Jyllands-Posten omhandlende en kronik af Oberstløjtnant Helge Klint om Danmarks forsvar (23.november 1955)

Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet må offentliggøres på internettet. Ifølge aftale.
Lovgivning
Materialet er utilgængeligt ifølge persondatalovgivningen.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er utilgængeligt som følge af nævnte juridiske forhold.