Beskrivelse
Titel
Støj i Øjet
Abstrakt
Et afsnit af tv-programmet "Støj i Øjet." I nogle interviews fortæller Martin Lyngbo om nogle af sine film. Filmene er "Evas Fristelse," "Onkel, mor, søster og bror" og "Pigen, Vinduespudseren og de 900 Elskere." I programmet vises der optagelser fra filmene.
Ophavsret
Alle rettigheder forbeholdes. Aftaler mangler
En eller flere nødvendige ophavsretsaftaler mangler, ofte på grund af ukendte skabere eller rettighedshavere. Materialet må derfor hverken gengives eller publiceres andetsteds.
Stadsarkivet modtager gerne oplysninger, som kan hjælpe med at identificere den hidtil ukendte ophavsmand/-kvinde.
Beskrivelsesdata
farve
farve
producer
Michael Wiese
lydmand
Svend Åge Ekberg
musik
Kristian Vengsgaard
lyd
lyd
længde
00:28:04
sekvenser
00:00-28:04 Et afsnit af tv-programmet "Støj i Øjet." I nogle interviews fortæller Martin Lyngbo om nogle af sine film. Filmene er "Evas Fristelse," "Onkel, mor, søster og bror" og "Pigen, Vinduespudseren og de 900 Elskere." I programmet vises der optagelser fra filmene.
fotograf
Torben L. Larsen, Charlotta Miranda
Relationer
Personer
Rettighedsnoter

Produceret af Aarhus Filmværksted for Værkstedssammenslutningen. Enkeltproducenterne og Værkstedssammenslutningen er skrevet ind under copyright i programmet. I videoen vises der optagelser fra nogle film som er lavet af Martin Lyngbo. Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men må jf. ”Museumsaftalen” med Copydan ikke gengives andre steder.

Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet er ikke begrænset af kontraktuelle klausuler.
Lovgivning
Materialet er ikke underlagt andre juridiske begrænsninger af tilgængeligheden.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men det er det enkelte materiales ophavsretslige status, der fastsætter, hvad et givent materiale videre må bruges til.