Da jeg nu er flyttet fra Aarhuus til Snaastrup (skal vel være Smaastrup) Mølle; saa giver jeg mig herved den Ære at aflægge min Kones og egen underdanigste og ærbødigste Taksigelse og Farvel til de høie og respective personer som har giort os den Ære at logere hos os,ligesaa aflægges underdanigst og ærbødigst Farvel til de af Aarhuus Byed Indvaanere, der i den Tid jeg har været der, har beæret os med deres Venskab og Besøg. Til behagelig Efterretning for vores Bekiendtere og Venner som herefter ville beære mig med Breve, maae jeg ærbødigst og venskabeligst bede, at de ville give Brevene flg. Adresse: Til L. Brun, Eier af Snaastrup Mølle pr. Aarhuus, med Frijsenborg Post. Aarhuus, d. 30. September 1809 L. Bruun
Datering
1809-10-07
Arkiv ID
000011626
Beskrivelse
Samlingstags
Ophavsret
I offentlig eje. Ikke ophavsretsværdigt
Materialet har ikke værkshøjde og er derfor ikke beskyttet af ophavsret. Der er dermed heller ingen ophavsretslige begrænsninger på gengivelse og publicering af dette materiale.
Beskrivelsesdata
original kilde
Aarhus Stiftstidende
Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet er ikke begrænset af kontraktuelle klausuler.
Lovgivning
Materialet er ikke underlagt andre juridiske begrænsninger af tilgængeligheden.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men det er det enkelte materiales ophavsretslige status, der fastsætter, hvad et givent materiale videre må bruges til.