Da jeg p.Gr. af Levin Davidsens Avertissem. om Ræve- og Hareskind har tilbudet ham 40 Stkr. Ræveskind; men som han efter mange Udflugter ikke vilde kiøbe samme, ja ei engang vilde see paa dem, finder jeg mig beføiet til at spørge hvad man skal tænke sig om saadanne Handlinger og Avertissem? Var disse 40 Stkr for stor et Qvantum for ham, saa var det godt jeg ikke tillade hans Bekiendtg. større Tiltro, da jeg ellers derved lettelig havde kundet forløbe mig ved paa disse Ord at tilkiøbe mig et Par tusinde Stkr. Rævesk. og endeel Hareskind, som mig er tilbuden og har endnu i Commission og som jeg naar han strax betalte dem vilde have solgt ham; men jeg var forsigtig nok til først at probere det med disse 40 Stkr. Mueligt han ikke vil kiøbe dem, fordi det nu er lidet varmt i Veiret, men det var jo lige saa varmt, da han lod det avertere, og maaske gjorde det fordi det var saa varmt i Veiret. Joseph Gerson (6-5: se: Levin Davidsen)
Datering
1814-05-03
Arkiv ID
000027048
Beskrivelse
Ophavsret
I offentlig eje. Ikke ophavsretsværdigt
Materialet har ikke værkshøjde og er derfor ikke beskyttet af ophavsret. Der er dermed heller ingen ophavsretslige begrænsninger på gengivelse og publicering af dette materiale.
Beskrivelsesdata
original kilde
Aarhus Stiftstidende
Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet er ikke begrænset af kontraktuelle klausuler.
Lovgivning
Materialet er ikke underlagt andre juridiske begrænsninger af tilgængeligheden.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men det er det enkelte materiales ophavsretslige status, der fastsætter, hvad et givent materiale videre må bruges til.