Den folkelige Forsamlingsbygnm. død efter et helt Aars Sygdom. Født i Allelev paa Djursland, virkede i sine unge Aar som Underofficer og Gymnastiklærer i Hæren. Herfra gik han over i Restaurationsfaget: Kasino, Hotel Skandinavien og Folkets Hus. Men Aarhusianerne kender ham nok bedst fra Vennelyst, som han havde i Forpagtning i 18 Aar. Da han blev træt af Teatervirksomheden kom han til Den Folkel. Forsamlingsbygning i Østergade, som han hurtigt rettede op "flittig og samvittighedsfuld" "der skulde være Orden" - ogsaa i hans Revy, Folkekomedierne i Vennelyst, hvor han maatte virke med noget, der laa uden for hans Forudsætninger og Interesse, men Arbejdet blev ikke mindre godt udført af den Grund. - Under hans lange Sygdom har hans Hustru og Søn, Direktør Holger Mikkelsen ledet Virksomheden i Østergade. Operettesangerinden Johnny Rosenvold er Datter af Afdøde. Billede
Datering
1947-12-08
Arkiv ID
000063317
Beskrivelse
Ophavsret
I offentlig eje. Ikke ophavsretsværdigt
Materialet har ikke værkshøjde og er derfor ikke beskyttet af ophavsret. Der er dermed heller ingen ophavsretslige begrænsninger på gengivelse og publicering af dette materiale.
Beskrivelsesdata
original kilde
Aarhus Stiftstidende
Relationer
Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet er ikke begrænset af kontraktuelle klausuler.
Lovgivning
Materialet er ikke underlagt andre juridiske begrænsninger af tilgængeligheden.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men det er det enkelte materiales ophavsretslige status, der fastsætter, hvad et givent materiale videre må bruges til.