fortsat fra 1/3 være i Tvivl, om at han i ham havde en Medarbejder eller en Modstander. Dersom han, som nogle sige, undertiden har været eensidig og paastaaelig paa egne Meninger, da er dette dels en Skrøbelighed, som har fælles med de fleste dygtige Mennesker, som er sig deres redelige Vilje til at fremme det Sande og Rette bevidste, deels en naturlig Følge af, ag han i saa Meget havde været sin egen Lærer. Overhovedet var hans Stilling, der førte det med sig, at han maatte være Mange til Besvær og for det Heles Skyld maatte modsætte sig Andres egennyttige og ubillige Forlangender, i høj Grad skikket til at paadrage ham Miskjendelse og haarde Domme. Men de, som have havt Lejlighed til at iagttage hans Færd - og denne har navnlig i de senere Aar været af den Art, at den ikke kunde blive skjult - give den det Vidnesbyrd, at den til alle Tider og i alle Forhold har været hæderlig. Og at han, uagtet den forhærdende Indflydelse, som Omgangen med den meest fordærverde Deel af Menneskeslægten.. fortsættes på 3/3
Datering
1853-12-15
Arkiv ID
000069425
Beskrivelse
Samlingstags
Ophavsret
I offentlig eje. Ikke ophavsretsværdigt
Materialet har ikke værkshøjde og er derfor ikke beskyttet af ophavsret. Der er dermed heller ingen ophavsretslige begrænsninger på gengivelse og publicering af dette materiale.
Beskrivelsesdata
original kilde
Aarhus Stiftstidende
Relationer
Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet er ikke begrænset af kontraktuelle klausuler.
Lovgivning
Materialet er ikke underlagt andre juridiske begrænsninger af tilgængeligheden.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men det er det enkelte materiales ophavsretslige status, der fastsætter, hvad et givent materiale videre må bruges til.