Lille Paradis En Skrivelse fra Procurator Nielsen hvori han paa Købmand H. Rées Vegne anmoder om af Riis Skov at erholde udviist de fornødne Egepæle eller Træer til Anlæg af en Landingsbro ved det Saakaldte lille Paradis udenfor Middelgades Port. I denne Anledning bemærkes at med Hensyn til de opofrelser Hr. H. Rée har gjort ved Forskiellige Anlæg i Risskov vilde Forsamlingen indrømme at han anvises circa 20 Pæle a 3 a 4 Alen Længde til Anlæggelsen af den omhandle Broe men maate iøvrigt ved denne lejlighed tilføje at ligesaa lidet som Repræsentantskabet tidligere nogensinde har meddelt sit Samtykke til at H. Rée har anlagt og opført Bygninger i det Saakaldte lille Paradis ligesaalidet kan den nu indrømme en saadan Ret men maatte derimod reservere Kommunens Eiendomsret over Pladsen...samt Adgang til saa snart den maatte finde Anledning at gjøre hvad anden Brug af Pladsen man maatte finde Raadeligt.
Datering
1845-04-17
Arkiv ID
000108945
Beskrivelse
Samlingstags
Ophavsret
I offentlig eje. Ikke ophavsretsværdigt
Materialet har ikke værkshøjde og er derfor ikke beskyttet af ophavsret. Der er dermed heller ingen ophavsretslige begrænsninger på gengivelse og publicering af dette materiale.
Beskrivelsesdata
original kilde
Borgerrepræsentant Forhandlinger 17.4.1845 (Byraadets Arkiv 3)
Relationer
Steder
Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet er ikke begrænset af kontraktuelle klausuler.
Lovgivning
Materialet er ikke underlagt andre juridiske begrænsninger af tilgængeligheden.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men det er det enkelte materiales ophavsretslige status, der fastsætter, hvad et givent materiale videre må bruges til.