At min Søbadeanstalt nu er i brugbar Stand, har jeg herved den Ære at tilkjendegive d´Herrer Abonnentere, samt Andre der endnu skulde ønske at abonnere for den efter Planen fastsatte Priis 2 Rigsbankdaler aarlig. Ligeledes kan ogsaa Badeanstalten afbenyttes uden Abonnement, imod at erlægge 1 Mark for Strømbad og 10 Skilling for Svømme-Bad. Adgangen til Badeanstalten staar hver dag aaben for Herrer fra Kl. 6 Formiddag til 10 Eftermiddag undtagen Mandag, Onsdag og Fredag fra Kl. 10-12 Formiddag, da samme Tid allene er bestemt til Afbenyttelse for Damer. - Formedelst det ugunstige Foraarsveirlig har det været mig umuligt, at faa Baadehuset istand til den i Planen bestemte Tid hvilket jeg haaber de ærede Abonnenter gunstigst ville undskylde. Aarhus, den 13. Juni 1855 ærbødigst M. Warberg Skolegaden Nummer 35
Datering
1835-06-16
Arkiv ID
000109401
Beskrivelse
Samlingstags
Ophavsret
I offentlig eje. Ikke ophavsretsværdigt
Materialet har ikke værkshøjde og er derfor ikke beskyttet af ophavsret. Der er dermed heller ingen ophavsretslige begrænsninger på gengivelse og publicering af dette materiale.
Beskrivelsesdata
original kilde
Aarhus Stiftstidende
Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet er ikke begrænset af kontraktuelle klausuler.
Lovgivning
Materialet er ikke underlagt andre juridiske begrænsninger af tilgængeligheden.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men det er det enkelte materiales ophavsretslige status, der fastsætter, hvad et givent materiale videre må bruges til.