Den tidligere Høegh-Guldbergske Gaard paa Vestergade stilles til Auktion. Det hedder i Annoncen om Haven: En lang skyggefuld og sielden Allée af store Lindetræer og smaae Lindehække ved Siden gaaer igiennem Haugen, som ender ved den forbiløbende Aae, hvor der gives Leilighed til fornøieligt Fiskerie, og haves derved Vaskested for sig selv. De meest udsøgte Sorter af Æbler, Pærer, Blommer, Kirsebær, Stikkelsbær og Ribs voxe der i Overflødighed, paa de af Hans Excellence plantede og i beste Grøde staaende Træer. Foruden et Lysthus ved Aaen, er ogsaa i Haugen opbygt 2 smaae Huse til deri at henlægge Haugefrugter, forvare Haugeredskaber, og at hensætte Gaardenes Brandredskaber.
Datering
1805-01-19
Arkiv ID
000120185
Beskrivelse
Samlingstags
Ophavsret
I offentlig eje. Ikke ophavsretsværdigt
Materialet har ikke værkshøjde og er derfor ikke beskyttet af ophavsret. Der er dermed heller ingen ophavsretslige begrænsninger på gengivelse og publicering af dette materiale.
Beskrivelsesdata
original kilde
Aarhus Stiftstidende Tillæg
Relationer
Steder
Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet er ikke begrænset af kontraktuelle klausuler.
Lovgivning
Materialet er ikke underlagt andre juridiske begrænsninger af tilgængeligheden.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men det er det enkelte materiales ophavsretslige status, der fastsætter, hvad et givent materiale videre må bruges til.