Udstilling af Kunst- og Haandværks-Arbeide. I næstkommende Olufmarkedstid bliver ligesom forrige Aar paa Raadhuset i Aarhus foranstaltet en Udstilling af Kunst- og Haandværks Arbeide. Ifølge Generalforsamlingens Beslutning er §6 i den af Directionen for....Fr. Ferdinands Søndags-Tegneskole under 18 October 1833 udstædte Indbydelse og Plan til en Forening i Aarhuus Bye sigtende til at fremme Kunster og Haandværker, forandret derhen, at ogsaa udenbys Boende i Nørrejylland have Ret til at indsende-levere Arbeider til Udstillingen, naar Fremsendelsen skeer uden Bekostning for Foreningen. Foruden den øvrige Leilighed til Salg, som Udstillingen i Markedstiden frembyder, vil ogsaa Foreningen ligesom ifjor af de indsendte Arbeider til Bortlodning mellem Medlemmerne indkjøbe en Deel, forsaavidt Arbeiderne ved Fuldkommenhed og en Passende Priis dertil matte anbefale sig. Hvad der ønskes udstillet, maatte indsendes til den 27. Juli, og Anmeldelse derom før denne Tid indsendte til Politiass. Nielsen ... De saavel inden- som udenbyes Boende der maatte ønske at tiltræde som Medlemmer af Foreningen, ville behage at tegne deres Navne, samt Antallet af de Lodder de ønske, paa de udstædte Planer, af hvilke Exemplarer ere henlagte i Aalborg hos Hr. Procurator Nygaard, i Viborg hos Hr. Procurator Otterstrøm, i Horsens hos Hr. Procurator Horn, i Skanderborg hos Hr. Apotheker Seidelin, samt i Aarhuus hos Politieass Nielsen. Aarhuus, i Bestyrelsen for Foreningen til Kunsters og Haandværkers Fremme, den 29. Mai 1835.
Datering
1835-06-02
Arkiv ID
000124616
Beskrivelse
Samlingstags
Ophavsret
I offentlig eje. Ikke ophavsretsværdigt
Materialet har ikke værkshøjde og er derfor ikke beskyttet af ophavsret. Der er dermed heller ingen ophavsretslige begrænsninger på gengivelse og publicering af dette materiale.
Beskrivelsesdata
original kilde
Aarhus Stiftstidende
Relationer
Steder
Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet er ikke begrænset af kontraktuelle klausuler.
Lovgivning
Materialet er ikke underlagt andre juridiske begrænsninger af tilgængeligheden.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men det er det enkelte materiales ophavsretslige status, der fastsætter, hvad et givent materiale videre må bruges til.