Indsendt. Det vilde muligen vinde almindelig Anerkjendelse om Sundhedskommissionen, der i denne Tid er i Virksomhed, vilde kaste sin Interesse paa Aaløbet, der er og længe har været Samlingspunktet for Byens Svineri. Det skal, saa vidt Indsenderen bekjendt, alt for flere Aar tilbage, have været paatænkt at foranstalte Aaløbet opmudret eller renset; men samme maa muligen endnu ei have været fundet paatrængende nødvendigt, skønt det i flere Aar har afgivet Vidnesbyrd paa fortsættes på kortets bagside stor Forsømmelse. Flere Indvaanere 1.9 – her – giver ovennævnte Indsender Ret med Hensyn til Svineriet i Aaen men mener, at en Opmudring nu absolut maa fraraades da det vil gøre ondt værre. Man bør vente til Epidemien er overstaaet.
Datering
1859-08-31
Arkiv ID
000125572
Beskrivelse
Samlingstags
Ophavsret
I offentlig eje. Ikke ophavsretsværdigt
Materialet har ikke værkshøjde og er derfor ikke beskyttet af ophavsret. Der er dermed heller ingen ophavsretslige begrænsninger på gengivelse og publicering af dette materiale.
Beskrivelsesdata
original kilde
Aarhus Stiftstidende
Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet er ikke begrænset af kontraktuelle klausuler.
Lovgivning
Materialet er ikke underlagt andre juridiske begrænsninger af tilgængeligheden.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men det er det enkelte materiales ophavsretslige status, der fastsætter, hvad et givent materiale videre må bruges til.