Hans Broges begravelse 1908

Datering
1908
Arkiv ID
000313131
Beskrivelse
Titel
Hans Broges begravelse 1908
Abstrakt
Hans Broge var en af de store markante skikkelser i Aarhus, blandt andet kendt for sin handelsvirksomhed med smør, korn og kreatur. Foruden sit købmandskab, slog han et slag for landbrugsfaglige uddannelser og landbrugsskolen i Malling oprettedes på hans initiativ. Hans initiativer stopper dog ikke her; Broge havde også en finger med i spillet ved oprettelsen af færgeruter mellem både Aarhus-København og Aarhus-Newcastle, gik forrest i oprettelsen af et nyt teater i byen, udvidelse og forbedring af havnen og oprettelsen af en handelshøjskole. Der er ingen tvivl om, at Hans Broge var en populær kraft i byen. Filmen her, fra hans begravelse, afspejler denne popularitet.
Beskrivelsesdata
lyd
stum
længde
00:02:13
farve
sort/hvid
sekvenser
00:00-02:13 Hans Broge var en af de store markante skikkelser i Aarhus, blandt andet kendt for sin handelsvirksomhed med smør, korn og kreatur. Foruden sit købmandskab, slog han et slag for landbrugsfaglige uddannelser og landbrugsskolen i Malling oprettedes på hans initiativ. Hans initiativer stopper dog ikke her; Broge havde også en finger med i spillet ved oprettelsen af færgeruter mellem både Aarhus-København og Aarhus-Newcastle, gik forrest i oprettelsen af et nyt teater i byen, udvidelse og forbedring af havnen og oprettelsen af en handelshøjskole. Der er ingen tvivl om, at Hans Broge var en populær kraft i byen. Filmen her, fra hans begravelse, afspejler denne popularitet.
Relationer
Ophavsret
I offentlig eje. Copyright udløbet
Det ophavsretsbeskyttede materiale er i offentlig eje, da ophavsretten er udløbet. Der er dermed heller ingen ophavsretslige begrænsninger på gengivelse og publicering af dette materiale.
Rettighedsnoter

Filmen er produceret af Dansk Foto Film Industri. Fotografen er Thomas S. Hermansen. Filmen indeholder musik af ukendt skaber.

Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet er ikke begrænset af kontraktuelle klausuler.
Lovgivning
Materialet er ikke underlagt andre juridiske begrænsninger af tilgængeligheden.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men det er det enkelte materiales ophavsretslige status, der fastsætter, hvad et givent materiale videre må bruges til.