Voksende byer II - Gellerupvisionen

Datering
2012
Arkiv ID
000313139
Beskrivelse
Titel
Voksende byer II - Gellerupvisionen
Abstrakt
Voksende byer I-III fortæller historien om udflytningen fra Aarhus’ nedslidte kvarterer til forstæderne. I denne film fortæller museumsinspektør fra Gellerup Museum Doron Haahr om idealet bag og tilblivelsen af Gellerupparken. Filmen er skabt i samarbejde mellem Aarhus Stadsarkiv, Danmarkshistorien.dk og Foreningen Lokalarkiver i Aarhus Kommune. Læs mere om Aarhus og de danske byer i denne periode og få adgang til kilder og andet supplerende materiale på http://danmarkshistorien.dk/leksikon-og-kilder/vis/materiale/voksende-byer-del-2-gellerupvisionen/
Ophavsret
CC Navngivelse
Materialet er under ophavsret, men udgives efter aftale under en Creative Commons Navngivelse licens.
Materialet må derfor gerne gengives og publiceres, så længe man på passende vis krediterer både ophavsmanden/-kvinden og AarhusArkivet.dk
Beskrivelsesdata
farve
farve
producer
Esben Kjær Ravn
længde
00:03:10
vært
Doron Haahr
lyd
lyd
sekvenser
00:00-03:10 Voksende byer I-III fortæller historien om udflytningen fra Aarhus’ nedslidte kvarterer til forstæderne. I denne film fortæller museumsinspektør fra Gellerup Museum Doron Haahr om idealet bag og tilblivelsen af Gellerupparken.
tilrettelæggelse
Doron Haahr, Anders Elsig
Relationer
Steder
Organisationer
Rettighedsnoter

Produceret af Esben Kjær Ravn for danmarkshistorien.dk. Filmen indeholder billeder af ukendte skabere.Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men må jf. ”Museumsaftalen” med Copydan ikke gengives andre steder.

Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet er ikke begrænset af kontraktuelle klausuler.
Lovgivning
Materialet er ikke underlagt andre juridiske begrænsninger af tilgængeligheden.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men det er det enkelte materiales ophavsretslige status, der fastsætter, hvad et givent materiale videre må bruges til.