Voksende byer III - Vidner til forandring

Datering
2012
Arkiv ID
000313140
Beskrivelse
Titel
Voksende byer III - Vidner til forandring
Abstrakt
Inga og Sven Erik Sørensen har boet i Gellerupparken i den sammen lejlighed siden 1969, da parken stod færdig. Før da boede de i Norsgade i Aarhus, som er en del af Øgadekvarteret. Svend Erik var lastvognschauffør og Inga var hjemmegående. De har fire børn. I filmen beretter Inga og Sven om flytningen fra et yderkvarter til Gellerupvisionen. Filmen er skabt i samarbejde mellem Aarhus Stadsarkiv, Danmarkshistorien.dk og Foreningen Lokalarkiver i Aarhus Kommune. Læs mere om Aarhus og de danske byer i denne periode og få adgang til kilder og andet supplerende materiale på http://danmarkshistorien.dk/leksikon-og-kilder/vis/materiale/voksende-byer-del-3-vidner-til-forandring/
Ophavsret
CC Navngivelse
Materialet er under ophavsret, men udgives efter aftale under en Creative Commons Navngivelse licens.
Materialet må derfor gerne gengives og publiceres, så længe man på passende vis krediterer både ophavsmanden/-kvinden og AarhusArkivet.dk
Beskrivelsesdata
interviewer
Anders Elsig
farve
farve
længde
00:06:05
lyd
lyd
sekvenser
00:00-06:05 Inga og Sven Erik Sørensen har boet i Gellerupparken i den sammen lejlighed siden 1969, da parken stod færdig. Før da boede de i Norsgade i Aarhus, som er en del af Øgadekvarteret. Svend Erik var lastvognschauffør og Inga var hjemmegående. De har fire børn. I filmen beretter Inga og Sven om flytningen fra et yderkvarter til Gellerupvisionen.
tilrettelæggelse
Doron Haahr, Anders Elsig
medvirkende
Svend Erik Sørensen, Inga Sørensen
Relationer
Steder
Rettighedsnoter

Produceret af Esben Kjær Ravn for danmarkshistorien.dk.Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men må jf. ”Museumsaftalen” med Copydan ikke gengives andre steder.

Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet er ikke begrænset af kontraktuelle klausuler.
Lovgivning
Materialet er ikke underlagt andre juridiske begrænsninger af tilgængeligheden.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men det er det enkelte materiales ophavsretslige status, der fastsætter, hvad et givent materiale videre må bruges til.