Fagenes Idrætsstævne og Aarhus 500 års jubilæums fest

Kreativt ophav
Datering
1941-06-30
Arkiv ID
000333417
Beskrivelse
Overskrift
Fagenes Idrætsstævne og Aarhus 500 års jubilæums fest
Abstrakt
Fagenes fest idræts- og bedrifts stævne var åbnings begivenheden for Aarhus 500 års jubilæums fest. Idrætsstævnet startede mandag aften kl. 19.15 d. 30/ 6-1941 og havde omkring 10.000 besøgende og deltagere fra mange forskellige faggrupper. Deltagerne var iklædt tjenestetøj, uniformer eller idrætstøj. Aktiviteterne var bl.a. kapløb med service, tovtrækning, forhindringsløb, udførsel af visse erhverv på tid og regulært kapløb. På dette billede ses tjenernes og servitricernes kapløb med bakke og service. Vinderne i denne diciplin var Dagmar Larsen og Ejler skov. I baggrunden ses publikum på tribunen.
Ophavsret
I offentlig eje. Copyright udløbet
Materialet er i offentlig eje, da ophavsretten er udløbet. Der er dermed heller ingen ophavsretslige begrænsninger på gengivelse og publicering af dette materiale.
Beskrivelsesdata
Størrelse
Halvplade
Type
Negativ + Refleksiv
Bestillingsinformation
Århus Stiftstidende/Danmark, negativsamlingen 1930-1970/13
Farve F/G
Gråtone
Relationer
Rettighedsnoter

Billedet er med ukendt fotograf, og har været bragt i Århus Stiftstidende 1. juli 1941. Ophavsretten er dermed i forhold til ophavsretsloven §63, Stk. 3 udløbet.

Anden juridisk beskyttelse
Aftaleforhold
Materialet er ikke begrænset af kontraktuelle klausuler.
Lovgivning
Materialet er ikke underlagt andre juridiske begrænsninger af tilgængeligheden.
Tilgængelighed
Tilgængelighed
Materialet er online her på Aarhusarkivet.dk, men det er det enkelte materiales ophavsretslige status, der fastsætter, hvad et givent materiale videre må bruges til.
Download